Kokenut John Higgins saa MM-välierässä vastaansa David Gilbertin

Kurt Maflin China Championship snooker live stream John Higgins FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Snookerin MM-kisoissa on jäljellä enää neljä parasta pelaajaa, joten väki vähenee ja pidot paranevat. Tässä live stream John Higgins-David Gilbert -otteluun.

Snooker MM 2019: John Higgins – David Gilbert – snooker live stream

John Higgins teki puolivälierissä melkoisen paukun, kun mies kaatoi suurimmaksi mestarisuosikiksi nousseen Neil Robertsonin. Higgins kausi on muuten ollut hankala, mutta kokenut kehäkettu on löytänyt vireensä kauden tärkeimmällä hetkellä. Neljästi maailmanmestaruuden voittaneella John Higginsillä on loistava mahdollisuus napata tänä vuonna viides mestaruus, mikä nostaisi miehen Ronnie O’Sullivanin rinnalle.

Sitä ennen Higginsin on kuitenkin kaadettava vielä kaksi vastustajaa, joten voitto on vielä kaukainen unelma. Ensimmäinen haaste on David Gilbert, jonka välieräpaikkaa voidaan pitää suurena yllätyksenä.

Mainos:

Gilbert ei ole voittanut urallaan vielä ainuttakaan rankingturnausta, joten kokemus on ainakin tässä parissa Higginsin puolella. Sen sijaan motivaatiossa Gilbert ei ainakaan tule häviämään pätkääkään, sillä ei olisi parempaa paikkaa napata uran ensimmäinen rankingvoitto kuin The Crucible.

Kaksikon edellinen ottelu on vuodelta 2017, jolloin Gilbert nappasi Higginsistä 5-2-voiton World Openissa. Tuossa ottelussa katkesi myös Gilbertin tappioputki Higginsiä vastaan, sillä neljä edellistä kohtaamista oli mennyt 43-vuotiaan englantilaisen nimiin.

Kaikki snookerin MM-kisojen ottelut näet ilmaiseksi Unibetin snooker live stream -palvelun kautta.

ILMAINEN LIVE STREAM!

Välierien otteluohjelma:

To 2.5. klo 15:00 David Gilbert – John Higgins

To 2.5. klo 21:00 Gary Wilson – Judd Trump

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMM-välierät alkavat! Judd Trump kohtaa yllättäjä Gary Wilsonin
Seuraava artikkeliGilbert ja Wilson pelaavat elämänsä turnausta – unelman tiellä Higgins ja Trump