John Higgins kaatoi Ronnie O’Sullivanin huimassa taistossa – ottelussa nähtiin viisi peräkkäistä centurya

Kurt Maflin China Championship snooker live stream John Higgins FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

John Higgins eteni The Mastersin välieriin, kun mies kaatoi todella laadukkaassa ottelussa Ronnie O’Sullivanin numeroin 6-3.

Kaksi legendaa tarjoili todella huiman taiston perjantai-illan kunniaksi. Ottelu oli niin täynnä laatua, että vastustajan ei tarvinnut edes tehdä virhettä, kun erä oli jo ohitse. Kumpikin löi pöytään parasta heti ensimmäisestä freimistä lähtien.

O’Sullivan aloitti kamppailun 97 pisteen breikillä. Higgins kuitenkin tasoitti välittömästi seuraavassa ja paukutti 3. erään uskomattoman 145 pisteen breikin.

Mainos:

Higgins jatkoi tulitusta ja eteni 3-1-johtoon 110 pisteen breikillä. O’Sullivanin vastaus ei ollut lainkaan hassumpi, sillä 125 ja 103 pisteen breikit toivat miehen tasoihin.

Alusta lähtien hyvin mukana ollut Higgins ei kuitenkaan antanut enempää siimaa, vaan lunasti lopulta paikan välieriin 6-3-voitolla. Todellinen harvinaisuus ottelussa oli se, että viidessä perättäisessä freimissä syntyi yli 100 pisteen breikki.

Lauantaina pelattavassa välierässä Higgins saa vastaansa David Gilbertin. Toisessa välierässä kohtaavat puolestaan Yan Bingtao ja Stuart Bingham.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Allenilla kävi hirmuinen mäihä The Mastersissa – ”Ei kehtaa pyytää edes anteeksi”
Seuraava artikkeliJohn Higgins ja David Gilbert kohtaavat Mastersin välierässä