Hurjassa vireessä oleva Neil Robertson kohtaa puolivälierissä John Higginsin

Tour Championship European Masters UK Championshipin Shaun Murphy English Open Kiinassa Ding Junhui Shaun Murphy Neil Robertson | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Australialainen Neil Robertson on noussut suurimmaksi suosikiksi maailmanmestaruuteen, sillä miestä ei tunnut pysäyttävän mikään tällä hetkellä.

John Higgins – Neil Robertson – ilmainen snooker live stream

Neil Robertson kaatoi avauskierroksella Michael Georgioun numeroin 10-1. Toisella kierroksella vastaan asettui Shaun Murphy, jonka piti antaa australialaiselle kova haaste. Alun jälkeen voittajasta ei kuitenkaan ollut mitään epäselvyyttä, sillä Robertson jyräsi 13-6-voittoon.

Maailmanlistalla viidentenä olevan John Higginsin meno ei ole ollut aivan vastaavaa tykitystä, sillä ensimmäisellä kierroksella mies kaatoi Mark Davisin numeroin 10-7. Toisella kierroksella jännittävä ja pitkä peli päättyi lopulta 13-11-voittoon Stuart Binghamista.

Kaksikko on pelannut historian saatossa yhteensä 23 ottelu, joista kummatkin ovat voittaneet 11. Kertaalleen on päädytty tasapeliin, sillä vuonna 2007 pelatussa Premier Leaguessa tuo oli vielä mahdollista.

Vaikka kaksikko on tuttu toisilleen jo pitkältä ajalta, niin MM-kisoissa tämä on miesten ensimmäinen yhteenotto.

Snookerin MM-kisojen puolivälierien suosikkia ei ole vaikea etsiä, sillä kahdeksan ottelua putkeen voittanut Robertson on niin jäätävässä kyydissä, että Higginsin täytyy pystyä melkoiseen suoritukseen, että australialainen kaatuisi. Kuten tämän vuoden MM-kisat ovat kuitenkin osoittaneet, niin mahdotonkin voi tapahtua, joten ei tyrmätä Higginsin mahdollisuuksia ennen kuin itse ottelu on pelattu.

Nyt on kyseessä kahden todellisen huippupelaajan kohtaaminen, joten nyt kannattaa istuutua sohvalle ja avata Unibet-TV:n ilmainen lähetys.

Kaikki snookerin MM-kisojen ottelut näet ilmaiseksi Unibetin snooker live stream -palvelun kautta.

ILMAINEN LIVE STREAM!

Puolivälierien otteluohjelma;:

Ti 30.4. klo 12:00 David Gilbert – Kyren Wilson

Ti 30.4. klo 12:00 Gary Wilson – Ali Carter

Ti 30.4. klo 16:30 John Higgins – Neil Robertson

Ti 30.4. klo 16:30 Judd Trump – Stephen Maguire

Kuva: Monique Limbos