John Higgins vihjaili lopettamisella – onko luvassa uran viimeiset MM-kisat?

John Higgins Scottish Open
Kuva: Monique Limbos

Snookerin legendoihin kuuluva John Higgins vihjaili lopettamisella, kun mies tippui avauskierroksella ulos Tour Championshipistä.

Higginsin urakka päättyi MM-kisoja valmistavassa turnauksessa lyhyeen, sillä skotti tippui ulos heti ensimmäisellä kierroksella Mark Allenia vastaan 7-10. Kokenut pelaaja ei ollut alkuunkaan tyytyväinen esitykseensä, jolla tappio tuli.

– Tein jälleen kaksi tai kolme anteeksiantamatonta ohilyöntiä. Tuollaisia ei saa tulla tällä tasolla, John Higgins kommentoi Eurosportin mukaan

Mainos:

Tämän jälkeen Higgins antoi haastattelussa kenties vihjauksen tulevaisuudestaan, kun rivien välistä on luettavissa, että luvassa saattaa olla uran viimeiset MM-kisat.

– Minun täytyy nyt nollata kaikki pari viikkoa ennen MM-kisoja, yrittää harjoittelemaan hyvin, mennä paikalle ja yrittää vielä ehkä viimeisen kerran, Higgins esitti vihjauksen lopettamisesta. 

Higgins on maailmanlistalla sijalla 10, joten mies saa suora paikan pääsarjaan. Se ainakin mahdollistaa sen, että kauden kohokohtaan ehtii valmistautumaan hyvin, sillä snookerin MM-kisat käynnistyvät vasta 20. huhtikuuta.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMastersissa sanallisesti yhteen ottaneet Ronnie O’Sullivan ja Ali Carter kohtaavat keskiviikkona
Seuraava artikkeliMark Selby oli raivona omasta esityksestään – ”Jos jatkan tuollaista, tämä on osaltani tässä”