Jordan Brown eteni sensaatiomaisesti finaaliin – saa vastaansa legenda Ronnie O’Sullivanin

Tour Championship Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Jordan Brown on Welsh Open -turnauksen ehdottomasti suurin tarina, sillä mies on edennyt vastoin kaikkia odotuksia finaaliin.

Maailmanlistalla vasta sijalla 81 oleva Jordan Brown ei ole nöyristellyt tähtien seassa, vaan mies on ennakkoluulottomasti lähtenyt haastamaan maailman kärkipelaajia.

Ehdottomasti kovimmat voitot ovat tulleet kahdessa viime pelissä, sillä puolivälierässä kaatui Mark Selby katkaisufreimin jälkeen 5-4. Välierä oli puolestaan Brownilta upea näytös, koska Stephen Maguire oli täysin voimaton hävitessään 6-1.

Mainos:

Nyt finaalissa vastus kovenee aivan tappiin, kun pöydän toiselle puolelle asettuu legenda Ronnie O’Sullivan, joka on marssinut turnauksessa vakuuttavalla tavalla. The Rocket on hävinnyt turnauksessa ainoastaan kaksi freimiä. Vaikka mukaan mahtuu yksi luovutusvoitto, niin saldo on todella kovaa luettavaa.

Brownille uran ensimmäinen finaali on varmasti ikimuistoinen hetki, mutta mikäli mies haluaa jotakin muutakin kuin lämmintä kättä muistoksi, niin henkinen kantti on oltava kunnossa. Virheisiin ei ole varaa, sillä sunnuntaina jokainen voi maksaa erävoiton.

Ensimmäinen sessio käynnistyy klo 15:00. Ratkaisut puolestaan tapahtuvat klo 21:00 alkavassa toisessa sessiossa. Finaali on katsottavissa Eurosport Playerin kautta. Illan toinen sessio näkyy myös ilmaiseksi Kutoselta.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Williams ja Ronnie O’Sullivan taistelevat Welsh Openin finaalipaikasta
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan lähtee selvänä suosikkina Welsh Openin finaaliin