Satumaisen turnausvoiton napannut Jordan Brown pudotettiin tylysti maan pinnalle

Jordan Brownin Jordan Brown

Welsh Openin voiton huikaisevalla tavalla napannut Jordan Brown sai tylyn herätyksen kovaan arkeen Players Championship -turnauksen avauskierroksella.

Brown hurja flow ei riittänyt, kun voiton jälkeen mies pääsi heti uudestaan tositoimiin Players Championship -turnauksessa. Avauskierroksella John Higginsin kohdannut Brown oli täysin vailla mahdollisuuksia, kun legenda painoi palloa pussiin.

Kahteen ensimmäiseen freimiin Brown ei pussittanut ainuttakaan palloa, kun taas Higgins nakutti 122 ja 133 pisteen breikit. Kolmannessa freimissä Brownille kirjattiin kahdeksan pistettä, kun taas Higgins nautiskeli 121 pisteen breikin.

Mainos:

Myös neljä freimi meni jälleen selvästi Higginsille, sillä Brown onnistui jälleen tekemään vain kahdeksan pistettä. Viidennessä erässä meno hieman piristyi, mutta Welsh Open -voittajalle oli jälleen tuloksena erätappio.

Lopputulos oli lopulta tylysti 6-0 Higginsille, joten Brownin mestaruuskrapula oli vahvasti läsnä, mikä on täysin ymmärrettävää, koska olihan viime viikko miehelle niin unohtumaton.

Higginsin urakka jatkuu perjantaina, kun vastaan asettuu huippukamppailussa Mark Selby klo 15:00.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan kaatoi trillerissä Ding Junhuin – ottelu ratkesi vasta katkaisufreimissä
Seuraava artikkeliJack Lisowski ja Ronnie O’Sullivan taistelevat välieräpaikasta torstaina