Judd Trump ja David Gilbert avaavat The Mastersin sunnuntaina

TAOM Helsinki International Snooker Cup snookerin MM-kisojen German Mastersin Macau Masters World Grand Prix Masters British Open Tour Championship Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream tiistaina Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Maailmanlistan ykkönen Judd Trump kohtaa The Mastersin avausottelussa David Gilbertin. Kohtaaminen on luvassa sunnuntaina.

Judd Trump – David Gilbert – ilmainen live stream

Hurjassa iskussa oleva Trump on yksi suurimmista voittajasuosikeista The Mastersiin, mutta helpolla mestaruutta ei ole luvassa, sillä heti kärkeen vastustajat ovat huippuluokkaa. David Gilbert ei ole saanut kuluvalla kaudella parasta irti, mutta kyseessä on kuitenkin kovan luokan pelimies.

Miesten edellinen kohtaaminen on marraskuulta ja tuolloin Trump oli vahvempi numeroin 6-3. Gilbertin edellinen voitto Trumpista on vuoden 2019 Scottish Openista, joten kovin kaukaa ei tarvitse myöskään tuota tulosta kaivaa. Edessä on mielenkiintoinen ottelu, josta ei taatustikaan tule laatua puuttumaan.

Mainos:

Ottelu on ohjelmassa sunnuntaina 10. tammikuuta klo 15:00.

Kaikki ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan kohtaa The Mastersin avauskierroksella Ding Junhuin
Seuraava artikkeliTässä Mastersin ensimmäisen kierroksen aikataulut!