Judd Trump voitti hurjassa finaalitrillerissä Neil Robertsonin!

sekaparikilpailun Scottish Open Helsingin champion of champions snookerin Judd Trump | FinnSnooker.com
Judd Trump | FinnSnooker.com Kuva: Monique Limbos

Judd Trump nappasi English Openin mestaruuden myöhään sunnuntai-iltana, kun katkaisufreimiin edenneessä finaalissa kaatui Neil Robertson.

Kahden huippumiehen välisestä taistosta osattiin odottaa tiukkaa ja kovatasoista. Sellainen myös saatiin, sillä ensimmäinen sessio päättyi lukemiin 4-4, joten kaikki ratkaisut jäivät illalle.

Robertson sai loistavan startin toiseen sessioon, sillä australialainen vei nimiinsä kolme erää putkeen ja karkasi 7-4-johtoon. Trump vastasi astetta kovemmalla suorituksella, sillä maailman ykköspelaaja nappasi neljä seuraavaa erää ja käänsi ottelun 8-7-johdoksi.

Mainos:

Robertson ei luovuttanut taistoa, vaan 125 pisteen breikki vei ratkaisun katkaisufreimiin. Judd Trump otti kuitenkin omansa, kun mies painoi tylyn 114 pisteen breikin taululle ja juhli English Openin mestaruutta.

Trumpille ranking-voitto oli uran 18:s. Samalla englantilainen nousee kaikkien aikojen listalla tasoihin Robertsonin sekä Mark Selbyn kanssa. Trump on voittanut nyt myös kaikki kymmenen edellistä ranking-turnauksen finaaliaan.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliEnglish Open huipentuu finaaliin – Kutonen näyttää suorana lähetyksenä
Seuraava artikkeliKädetön snookerin pelaaja on uskomattoman taitava – keksi erikoisen tavan lyödä palloa