Judd Trump kohtaa 14-vuotiaan Iulian Boikon European Mastersissa

Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Snookerin European Mastersin avauskierroksella nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Judd Trump saa vastaansa 14-vuotiaan Iulian Boikon.

Judd Trump – Iulian Boiko – ilmainen snooker live stream

Vasta 14-vuotias Iulian Boiko aloittaa ensimmäisen vuotensa ammattilaisena ja heti kättelyssä on edessä sellainen haaste, että nuorta miestä saattaa hieman jännittää. Nimittäin vastaan asettuu vuoden 2019 maailmanmestari sekä maailmanlistan ykkönen Judd Trump.

Ukrainalainen Boiko on kenties maailman yksi suurimmista lupauksista, sillä harvemmin 14-vuotias nuorukainen pääsee testaamaan taitojaan aivan maailman terävintä kärkeä vastaan.

Suosikista ei ole mitään epäselvyyttä, sillä kaiken järjen mukaan 14-vuotias Iulian Boiko ei ainakaan vielä pysty lyömään kampoihin. Nimi kuitenkin kannattaa pistää mieleen, sillä ukrainalaisesta tullaan taatusti kuulemaan jokusen vuoden päästä.

Ottelu käynnistyy maanantaina klo 21:00!

Kamppailu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!