Judd Trump ja Jack Lisowski kohtaavat World Grand Prixin finaalissa

Judd Trump Jack Lisowski lohkovoitto
Jack Lisowski | Kuva: Monique Limbos

World Grand Prix -turnaus on edennyt finaalivaiheeseen, jossa mestaruuden ratkaisevat Judd Trump ja Jack Lisowski. Tässä live stream otteluun!

Judd Trump – Jack Lisowski – ilmainen snooker live stream

Sunnuntaina nähdään ystävysten välinen taisto, sillä Trump ja Lisowski ovat kavereita jo vuosien takaa. Kaksikko on aikoinaan asunut myös kämppiksinä ja harjoitellut yhdessä, joten kumpikin tietää taatusti toisen metkut.

Trump on tietysti suosikki finaalissa, sillä onhan maailmanlistan ykkönen voittanut urallaan jo kaiken mahdollisen. Sen sijaan huippulupaava pelaajana pidetty Lisowski ei ole saanut mitattuna potentiaaliaan ammattilaiskentillä, sillä ensimmäinen ranking-voitto uupuu edelleen tililtä.

Mainos:

Lisowski on kuitenkin pelannut vuosien saatossa hyvin Trumpia vastaan, sillä keskinäisessä tilastossa voitot ovat tasan 7-7. Olisiko nyt aika napata uran ensimmäinen merkittävä voitto?

Finaalin ensimmäinen sessio käynnistyy sunnuntaina klo 15:00. Ratkaisut on luvassa illan toisessa sessiossa, joka käynnistyy klo 21:00.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,
Turnaukset: