Judd Trump jatkoon katkaisufreimin päätteeksi – hurmasi 144 pisteen breikillä

maanantaina MM-kisoissa Tour Championship Judd Trumpilla Robertson The Masters Scottish Open MM-finaali Judd Trump
Kuva: Monique Limbos

Judd Trump joutui World Openissa todella tiukille tiistaina, sillä ottelu Sam Craigieta vastaan eteni aina katkaisufreimiin saakka.

Sam Craigie laittoi Judd Trumpin esittämään parastaan, sillä maailmanlistan ykkösenä oleva englantilainen oli lähellä hukata 3-0-johtonsa.

Trump sai otteluun täydellisen startin, kun mies vei nimiinsä kolme ensimmäistä freimiä. Kaiken lisäksi näissä syntyi 113 ja 144 pisteen breikit. Jälkimmäinen näistä on toistaiseksi koko turnauksen suurin breikki.

Mainos:

Craigie antoi tyylikkäästi oman vastineensa, kun altavastaaja teki 104 pisteen breikin ja kavensi tilanteeksi 3-1. Tämän jälkeen molemmat veivät nimiinsä yhdet breikit, joten Trump oli enää yhden erävoiton päässä jatkopaikasta. Craigie kuitenkin vei kaksi seuraavaa ja siirsi ratkaisun katkaisufreimiin.

Yllätysvoitto jäi kuitenkin haaveeksi, kun Trump vei yhdeksännen freimin nimiinsä ja nappasi paikan seuraavalle kierrokselle.

Tiistai oli muutenkin suosikkien päivä, koska myös John Higgins, Mark Allen, Kyren Wilson ja Allister Carter etenivät jatkoon omista otteluistaan.

World Open -turnauksen ottelut pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi. Ohjeet suoran lähetyksen avaamiseen löydät TÄSTÄ!

Judd Trump ja 144 pisteen breikki

https://youtu.be/RWpe4P3hJAA?t=103

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!

Kuva: Monique Limbos


Turnaukset: