Uskomaton suoritus! Judd Trump voitti kolmannen turnauksen putkeen

TAOM Helsinki International Snooker Cup snookerin MM-kisojen German Mastersin Macau Masters World Grand Prix Masters British Open Tour Championship Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream tiistaina Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Judd Trump on äitynyt poikkeuksellisen kovaan vireeseen, sillä mies nappasi sunnuntaina jo kolmannen perättäisen turnausvoiton.

Viimeiset viikot ovat olleet täysin yhden miehen show’ta, sillä Trump on marssinut voitosta toiseen. Edes mieletön ottelutahti ei ole hidastanut menoa, vaan voittoputki on se on pidentynyt.

Sunnuntaina Trump oli aivan luokkaansa Northern Ireland Openin finaalissa, sillä Chris Wakelin koki todellisen murskatappion. Finaali ratkesi käytännössä jo ensimmäisen session aikana, kun Trump karkasi 6-2-johtoon. Lopulta illalla ei tarvinnut pelata kuin neljä erää, sillä Trumpin mestaruus varmistui numeroin 9-3.

Mainos:

Kyseessä oli englantilaiselle 20. perättäinen otteluvoitto ranking-turnauksessa. Puolestaan Northern Ireland Openista irtosi voitto jo neljännen kerran. Ranking-titteleitä löytyy nyt tililtä 26 kappaletta.

Seuraava turnaus on ohjelmassa 5. marraskuuta alkaen, kun Kiinassa pelataan International Championship.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMassiivinen voittoputki sai jatkoa! Judd Trump jatkaa hurjaa lentoa
Seuraava artikkeliPatrik Tiihonen matkaa Qatariin snookerin amatöörien MM-kisoihin – ”Ensimmäistä kertaa mahdollisuus mennä pitkälle”