Judd Trump ja Kyren Wilson tarjosivat jopa järkyttävän huonoa tekemistä – katso video!

Judd Trump 2020

Judd Trump ja Kyren Wilson tarjosivat 12. erässä sellaisen näytöksen, jollaista ei todellakaan uskoisi näkevän MM-kisojen puolivälierissä kahden huippupelaajan välisessä taistossa.

Wilson lähti 6-5-johdossa 12. erään, joten panokset olivat valtavat, sillä Trumpilla oli sauma nousta tasoihin, tai vastaavasti Wilsonilla karata kahden freimin karkumatkalle.

Freimi tarjosi lopulta suorastaan draamaa, sillä voitto ei näyttänyt kelvata kummallekaan.

Mainos:

Oliko tässä yksi Trumpin uran synkimmistä hetkistä?

Kaikki sai alkunsa, kun Trumpin turvalyönti epäonnistui karmeasti ja Wilson sai loistavan mahdollisuuden laittaa Trump ikävään paikkaan.

Wilsonin lyönti oli kuitenkin kaikkea muuta kuin hyvä ja Trump upotti upealla tavalla pitkän punaisen sisään. Hallitseva maailmanmestari ei kuitenkaan halunnut hyödyntää mahdollisuuttaan, vaan keltaisen, punaisen ja pinkin jälkeen päälleveto oli karmea ja breikki kuihtui kasaan. Ohilyönti jätti vieläpä punaisen auki ja Wilson latasi tämän sisään ottaen ohjat käsiinsä.

Tämän jälkeen oli kuitenkin jälleen Wilsonin vuoro mokata totaalisesti. On vaikea edes tietää, mitä mies haki, koska lopputulos oli niin karmaiseva.

Nyt puolestaan näytti siltä, että Trump tulee etenemään erävoittoon, sillä maailman ykköspelaaja upotti pöydän viimeisen punaisen, jonka jälkeen upposi ruskea ja keltainen. Kaiken lisäksi päälleveto vihreälle oli niin hyvä kuin se vain voisi olla. Selostajien ja tv-katsojien ihmeeksi Trump ei kuitenkaan saanut vihreää sisään ja jälleen tilanne oli kääntynyt päälaelleen.

Nyt varmasti jokainen peliä seurannut fani oletti Wilsonin etenevän voittoon, sillä mies upotti hallitusti vihreän, ruskean ja sinisen pelaten itselleen pinkistä freimipallon.

Mitä vielä! Wilson ei onnistunut pussittamaan pisteellä ollutta pinkkiä ja Trump pääsi takaisin pöydälle. Trump puolestaan pussitti pinkin ja pelasi itsensä mustan päälle. Jos on vähänkään katsonut Trumpin pelejä, niin tietää, että tuo musta uppoaa vähintään 9/10.

Tämän freimin juoneen sopien musta ei kuitenkaan uponnut ja lopulta kaikkien katkerien ja jopa surullisten vaiheiden jälkeen voitto karkasi Wilsonin suuntaan.

Erä saattoi olla lopulta koko ottelun kannalta merkittävä, sillä Wilson lähti lopulta yötauolle 10-6-johdosta eikä ottelun voitto ole enää kuin kolmen erävoiton päässä.

Judd Trump vs. Kyren Wilson – freimi 12:


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan isolta takamatkalta ratkaisevaan päivään – tippuuko legenda ulos MM-kisoista?
Seuraava artikkeliSnookerin MM-kisojen finaali näkyy kokonaisuudessaan ilmaiskanavalla!