Judd Trump ja Kyren Wilson tähdittävät maanantain ensimmäistä ottelua

sekaparikilpailun Scottish Open Helsingin champion of champions snookerin Judd Trump | FinnSnooker.com
Judd Trump | FinnSnooker.com Kuva: Monique Limbos

Maanantai on kiireinen päivä snookerin MM-kisoissa, sillä kaikki neljä puolivälierää pyörähtävät käyntiin. Tässä live stream Judd Trump-Kyren Wilson -otteluun.

Judd Trump – Kyren Wilson – ilmainen snooker live stream

Hallitseva maailmanmestari Judd Trump ei ole vielä esittänyt ihmeempiä MM-kisoissa, mutta tästä huolimatta voitot ovat napsahtaneet tilille. Nyt on kuitenkin korkea aika parantaa peliä, sillä Kyren Wilson on sitten jo kovan luokan vastustaja.

Tämän ottelun voittaja on lopulta jo aika lähellä finaalipaikkaa, mikäli välierissä ei nähdä totaalista yllätystä. Nimittäin vastustaja välieriin on joko Kurt Maflin tai Anthony McGill. Kumpikin selvisi mukaan karsinnoista, joten jo puolivälieräpaikka on todellinen yllätys molemmille.

Mainos:

Trump ja Wilson ovat kohdanneet historian aikana 15 kertaa ja tällä hetkellä niskan päällä on Trump, jolle voitot ovat menneet 8-7. Wilson on kuitenkin voittanut Trumpin peräti seitsemän kertaa, joten se ei todellakaan ole kehnompi saldo. Nyt kuitenkin vaaditaan kovimmassa mahdollisessa paikassa sitä voittoa, joten Wilsonin tarvitsee venyä äärimmäiseen huippusuoritukseen.

Ottelu käynnistyy ensimmäisellä sessiolla maanantaina klo 12:00. Viihdettä riittää koko kahden päivän ajan, sillä toinen sessio pelataan vielä maanantai-iltana klo 21:00 alkaen ja ratkaisut nähdään tiistaina klo 16:30 eteenpäin.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!
Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan ja Mark Williams aloittavat kihelmöivän yhteenoton maanantaina
Seuraava artikkeliMark Selby ja Neil Robertson kohtaavat MM-kisojen huippukamppailussa