Champion of Champions -finaali: Judd Trump ja Neil Robertson iskevät yhteen

snookerin Tour Championship Ronnie Judd Trump | FinnSnooker.com
Judd Trump | FinnSnooker.com Kuva: Monique Limbos

Champion of Champions -turnaus huipentuu sunnuntaina, kun Judd Trump ja Neil Robertson kohtaavat todellisessa unelmafinaalissa.

Judd Trump – Neil Robertson – snooker live stream:

Robertson eteni finaaliin perjantaina, kun australialainen kaatoi todellisessa jännitysnäytelmässä Ronnie O’Sullivanin numeroin 6-5. Sen sijaan Trump voitti omassa välierässään lauantaina Mark Allenin numeroin 6-4.

Kumpikin pelaaja on todella kovassa vireessä, sillä Robertson on hävinnyt 12 edellisestä ottelusta ainoastaan yhden, kun taas Trump viilettää kymmenen ottelun voittoputkessa. Hallitseva maailmanmestari metsästääkin toista peräkkäistä turnausvoittoa, koska alla on World Open -turnauksen voitto.

Robertsonin edellinen turnausvoitto on huhtikuulta, kun mies nappasi China Openin voiton. Kumpi tästä tähtikaksikosta nappaa voiton sunnuntaina?

Matsi käynnistyy klo 15:00 ja se näkyy suorana lähetyksenä.

Champion of Champions -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live streamin saat auki, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan osoitti todellista epäkunnioitusta naistuomaria kohtaan – löi punaista, vaikka väri oli laittamatta pöydälle
Seuraava artikkeliEnnakko: Nappaako Judd Trump toisen peräkkäisen turnausvoiton?