Judd Trump on lyöty! Unelmafinaali jäi haaveeksi

sekaparikilpailun Scottish Open Helsingin champion of champions snookerin Judd Trump | FinnSnooker.com
Judd Trump | FinnSnooker.com Kuva: Monique Limbos

Judd Trump koki tappion lauantaina UK Championshipin välierässä, kun kiinalainen Ding Junhui oli vahvempi numeroin 6-4.

Monet varmasti toivoivat Trumpin voittoa siitä syystä, että sunnuntain finaalissa nähtäisiin todellinen jättiläisten kohtaaminen, koska aikaisemmin Ronnie O’Sullivan oli lunastanut jo finaalipaikan.

Kiinalainen Ding Junhui osoitti kuitenkin heti alusta lähtien, että sympaattinen persoona on tullut taistelemaan tosissaan voitosta, vaikka vastassa on ylivoimaisesti tämän hetken kuumin pelaaja.

Mainos:

Ensimmäisen neljän erän jälkeen tilanne olikin tiukasti 2-2. Viidenteen Trump takoi 124 pisteen breikin ja nappasi jälleen etulyöntiaseman. Ding Junhuin vastaus oli kuitenkin tyly, sillä mies tasoitti ja otti heti perään johdon 110 pisteen breikillä.

Isot breikit jatkuivat myös 8. erässä, mutta tällä kertaa oli Trumpin vuoro nousta rinnalle 105 pisteen breikillä. Jostain Ding Junhui löysi kuitenkin vielä yhden vaihteen lisää, mikä siivitti miehen voittoon Trumpista. Kiinalaiselta nähtiin vielä kaksi yli 80 pisteen breikkiä, jotka toivat 6-4-voiton. Näin ollen sunnuntain finaalissa kohtaavat Ding Junhui ja Ronnie O’Sullivan.

UK Championshipin finaali alkaa sunnuntaina klo 15:00. Toinen ja ratkaiseva sessio puolestaan käynnistyy klo 21:00.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan eteni UK Championshipin finaaliin!
Seuraava artikkeliDing Junhui ja Ronnie O’Sullivan kohtaavat UK Championshipin finaalissa!