Judd Trump on lyöty! Hurja voittoputki tuli päätökseen

sekaparikilpailun Scottish Open Helsingin champion of champions snookerin Judd Trump | FinnSnooker.com
Judd Trump | FinnSnooker.com Kuva: Monique Limbos

Judd Trump koki viikkojen tauon jälkeen tappion, kun Stephen Maguire oli vahvempi International Championshipissä numeroin 6-3.

Trumpin meno on ollut viime viikkojen aikana todella poikkeuksellista, sillä englantilaista ei pystynyt pysäyttämään kukaan. Myös Kiinassa startti oli mallikas, kunnes voittokulku sai totaalisen stopin tiistaina. Skotti Stephen Maguire on se pelaaja, joka tullaan muistamaan Trumpin hurjan voittoputken katkaisemisesta.

Peli lähti heti alusta lähtien rullaamaan Maguiren kannalta oikeaan suuntaan. Judd Trump yritti pitää eron mahdollisimman pienenä, mutta viimeistään 7. erässä nähtiin ratkaiseva käänne. Maguire painoi 88 pisteen breikin ja nappasi 5-2-johdon.

Mainos:

Trump onnistui vielä kaventamaan kertaalleen, mutta Maguire ei enää toista kavennusta alkanut. Näin ollen skotti nappasi 6-3-voiton ja eteni seuraavalle kierrokselle. Maguiren urakka jatkuu keskiviikkona Ryan Dayta vastaan.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan jatkaa upeaa menoa – ratkaisi voiton huikealla breikillä
Seuraava artikkeliPatrik Tiihonen saa kovan haasteen MM-kisoissa – kohtaa vuosia ammattilaiskiertuetta kiertäneen pelaajan