Judd Trump nappasi jo kolmannen voittonsa poolbiljardissa

snookerin MM-kisojen German Mastersin Macau Masters World Grand Prix Masters British Open Tour Championship Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream tiistaina Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Judd Trump on iskussa, kun 9-pallon yksi merkittävimmistä turnauksista US Open Pool Championship on täydessä vauhdissa Yhdysvalloissa.

Toistaiseksi Trumpille ei ole löytynyt pysäyttäjää, sillä snookertähti eteni kahdesta ensimmäisestä ottelusta selvänä voittajana jatkoon. Myös kolmas ottelu sujui samoissa merkeissä, kun vastassa oli Saudi-Arabian Abdullah Al-Shammari.

Trump ei antanut vastustajalleen mitään palaa, vaan nappasi selvän 11-5-voiton. Pelit jatkuvat keskiviikkona, kun vastassa on puolestaan Skotlannin Jayson Shaw.

Mainos:

Sen sijaan Suomen Mika Immonen kärsi tappion keskiviikkona, kun Filippiinien Carlo Biado oli vahvempi suvereenisti 11-1. Immosen pelit jatkuvat häviäjien kaaviossa, jossa seuraava vastus on Kurt Kobayashi.


Pelaajat:
Edellinen artikkeliJudd Trump vakuuttavasti jatkoon poolbiljardissa – esitteli huikean pussituksen
Seuraava artikkeliJudd Trump esitteli upean pomppulyönnin poolbiljardissa – katso video!