Judd Trump ja Ronnie O’Sullivan kohtaavat huippukamppailussa – katso ottelu suorana

maanantaina MM-kisoissa Tour Championship Judd Trumpilla Robertson The Masters Scottish Open MM-finaali Judd Trump
Kuva: Monique Limbos

Tour Championship on edennyt välierävaiheeseen, jossa nähdään todellinen huippukamppailu Judd Trump-Ronnie O’Sullivan. Tässä snooker live stream.

Snooker live stream: Judd Trump – Ronnie O’Sullivan

Trumpin ja O’Sullivanin väliset ottelut ovat aina suuria näytöksiä, sillä Trump on The Rocketin pahin painajainen. Siitä kertovat jo edelliset kaksi keskinäistä, jotka kummatkin ovat menneet Trumpin nimiin.

O’Sullivan on ottelussa selvä ennakkosuosikki, mutta mitään murskalukemia mies ei tule taululle latomaan. Edessä on todennäköisesti erittäin pitkä ja laadukas ottelu, jossa molemmat takovat suuria breikkejä. Paras 19 -systeemillä pelattava kamppailu takaa sen, että viihdettä riittää useamman tunnin ajan.

Mainos:

Mikäli et olisi edes snookerin suuri ystävä, niin tämä klassikko kannattaa todellakin laittaa seurantaan. Nimittäin tämän parempaa peliä ei tule olemaan tarjolla ennen huhtikuussa alkavia MM-kisoja. Nyt ilmainen lähetys tulille Unibet-TV:stä ja hyvä asento sohvalta. Se todellakin kannattaa!

Ensimmäinen osio starttaa torstaina klo 15:00. Sen sijaan ratkaiseva toinen sessio on ohjelmassa myöhemmin illalla klo 21:00 alkaen.

Toinen välierä on Mark AllenNeil Robertson, mikä pelataan puolestaan perjantaina vastaavilla aikatauluilla. Finaali on sitten ohjelmassa lauantain sekä sunnuntain aikana, joten snookeria riittää myös koko viikonlopulle.

Kaikki Tour Championshipin ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Maksuton snooker live stream aukeaa, kunhan rekisteröidyt Unibetille ja pidät huolen siitä, että pelitililtäsi löytyy vähintään 1 €.

LIVE STREAM AUKI!

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliJudd Trump kaatoi katkaisufreimissä Mark Williamsin – välierissä vastassa Ronnie O’Sullivan
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan tulessa tänään – saako Judd Trump kylmää kyytiä?