Judd Trump kohtaa Mastersin avauskierroksella Shaun Murphyn

maanantaina MM-kisoissa Tour Championship Judd Trumpilla Robertson The Masters Scottish Open MM-finaali Judd Trump
Kuva: Monique Limbos

Judd Trump ja Shaun Murphy tarjoilevat upean huippukamppailun tiistai-iltaan. Tarjolla on myös ilmainen live stream otteluun.

Judd Trump – Shaun Murphy – ilmainen snooker live stream

Maailmanlistan ykkösenä oleva Trump on selvin ennakkosuosikki Mastersin voittajaksi, koska Ronnie O’Sullivan ei turnauksessa pelaa ja puolestaan Mark Selby ja Neil Robertson lähtivät jo turnauksesta laulukuoroon. Trump on varmasti tietoinen Mastersin haastavuudesta, joten mies saa laittaa parastaan heti avauskierroksella, kun vastaan asettuu Shaun Murphy.

Klo 15:00 alkava kamppailu on varmasti avauskierroksen mielenkiintoisin koitos, koska vastakkain on kaksi äärimmäisen taitavaa pelaajaa. Näin ollen viihdettä on luvassa koko matsin ajan, joten kannattaa ehdottomasti avata televisio ja hypätä snookerin maailmaan.

Mainos:

The Mastersia pääsee tutusti seuraamaan ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. The Mastersin otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!
Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMasters tarjosi jälleen hurjia yllätyksiä – Stephen Maguire teki ihmenousun voittoon
Seuraava artikkeliJudd Trump teki kolme yli 100 pisteen breikkiä – tippui silti ulos Mastersista