Judd Trump ja Stephen Maguire aloittavat taistelun välieräpaikasta

maanantaina MM-kisoissa Tour Championship Judd Trumpilla Robertson The Masters Scottish Open MM-finaali Judd Trump
Kuva: Monique Limbos

Snookerin MM-kisoissa on käynnissä puolivälierävaihe. Yksi mielenkiintoisimmista peleistä on ehdottomasti Judd Trump-Stephen Maguire.

Judd Trump – Stephen Maguire – ilmainen snooker live stream

Uransa ensimmäistä maailmanmestaruutta tavoitteleva Trump on enää kolmen voiton päässä unelmastaan. Helpolla tuo tavoite ei kuitenkaan toteudu, sillä jokainen ottelu tulee olemaan valtava haaste. Stephen Maguire on porskuttanut voittoihin, vaikkakin taivalta on varjostanut ongelmat ja heikot hetket. Kaikesta huolimatta voitot ratkaisevat ja niitä Maguire on onnistunut napsimaan.

Se on kuitenkin varmaa, että Maguiren on parannettava hurjasti peliään, mikäli mies mielii selvitä välieriin. Viihdyttävää ja hyökkäävää snookeria pelaava Judd Trump on jäätävän kova ukko ja siitä nähtiin jälleen osoitus neljännesvälierissä, kun mies nappasi kuusi peräkkäistä erävoittoa ja käänsi 7-9-tappioaseman 13-9-voitoksi.

Mainos:

Maguire voi kuitenkin hakea itseluottamusta helmikuun German Mastersista, jossa mies kaatoi Trumpin numeroin 5-2. Se katkaisi samalla synkän putken, sillä Judd Trump oli voittanut seitsemän kertaa putkeen Maguiren.

Trumpille olisi suuren luokan pettymys, jos matka päättyisi jo puolivälieriin. Moni fanikin varmasti toivoo miehen voittoa, sillä Neil Robertsonin ja Judd Trumpin välinen MM-finaali olisi monien paperissa unelmapari, kun Ronnie O’Sullivania ei enää mukana karkeloissa ole. Nähtäväksi jää, että mitä mieltä Maguire on tästä ja pystyykö mies tekemään suuren yllätyksen.

Nyt on kyseessä kahden todellisen huippupelaajan kohtaaminen, joten nyt kannattaa istuutua sohvalle ja avata Unibet-TV:n ilmainen lähetys.

Kaikki snookerin MM-kisojen ottelut näet ilmaiseksi Unibetin snooker live stream -palvelun kautta.

ILMAINEN LIVE STREAM!

Puolivälierien otteluohjelma;:

Ti 30.4. klo 12:00 David Gilbert – Kyren Wilson 4-4

Ti 30.4. klo 12:00 Gary Wilson – Ali Carter 5-3

Ti 30.4. klo 16:30 John Higgins – Neil Robertson

Ti 30.4. klo 16:30 Judd Trump – Stephen Maguire

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliTrump murskaava viimeisessä jaksossa – Hurjavireinen Wilson kiri ohi Hawkinsin
Seuraava artikkeliMM-välierät alkavat! Judd Trump kohtaa yllättäjä Gary Wilsonin