Judd Trump ja Stephen Maguire kohtaavat Tour Championshipin välierässä

maanantaina MM-kisoissa Tour Championship Judd Trumpilla Robertson The Masters Scottish Open MM-finaali Judd Trump
Kuva: Monique Limbos

Tour Championship on edennyt välierävaiheeseen ja ensimmäisessä parissa kohtaavat Judd Trump ja Stephen Maguire. Tässä ilmainen live stream otteluun!

Judd Trump-Stephen Maguire – ilmainen snooker live stream

Kumpikin miehistä eteni kohtuullisen vaivattomasti jatkoon, sillä Trump kaatoi John Higginsin numeroin 95, kun taas Maguire jyräsi Neil Robertsonin ylitse 9-4.

Maailmanlistalla ykkösenä oleva Trump lähtee keskiviikon otteluun suurena ennakkosuosikkina. Paras 17:stä -systeemillä pelattava ottelu suosii entisestään Trumpia ja vähentää yllätyksen mahdollisuutta. Maguire kuitenkin osoitti avausottelussa, että peli on iskussa, joten ilta tarjoileekin varmasti jännittävän koitoksen.

Mainos:

Ottelu käynnistyy klo 15:30, mutta huipennus saadaan illalla klo 21:00 alkaen, kun miehet kohtaavat toisen session merkeissä. Voittaja jatkaa matkaansa finaaliin, jossa vastaan asettuu voittaja otteluparista Mark Selby-Mark Allen.

Kaikki Tour Championshipin ottelut tulevat ilmaisen live streamin kautta. Otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!
Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliUskomaton tappio! Shaun Murphy teki kuusi yli sadan pisteen breikkiä ja hävisi
Seuraava artikkeliMiltä näyttää tulevien kuukausien snooker-tarjonta?