Judd Trump ja Thepchaiya Un-Nooh kohtaavat World Openin finaaliuusinnassa

snookerin Judd Trump | FinnSnooker.com
Judd Trump | FinnSnooker.com Kuva: Monique Limbos

Viime viikolla World Openin finaalin voittanut Judd Trump saa keskiviikkoiltana tutun miehen vastaansa, kun viereiselle penkille istahtaa Thepchaiya Un-Nooh.

Judd Trump – Thepchaiya Un-Nooh – ilmainen live stream

Kaksikko kohtasi sunnuntaina World Openin finaalissa, jossa Trump oli vahvempi selvin numeroin 10-5. Nyt thaimaalaispelaaja saa loistavan mahdollisuuden revanssiin, kun pelaajat kohtaavat Champion of Champions -turnauksen puolivälierissä.

Kumpikin nappasi keskiviikkona jo yhden voiton, kun Trump kaatoi Stephen Maguiren puhtaasti 4-0. Sen sijaan Un-Nooh joutui huomattavasti tiukempaan tilanteeseen, kun Kyren Wilson kaatui vasta katkaisufreimin jälkeen.

Trump ja Un-Nooh ovat kohdanneet historian aikana viidesti ja näistä neljä on mennyt Trumpin nimiin. Un-Noohin ainoa voitto on 6 Red World Championship -turnauksesta, joten normaalin snookerin puolella voittotili on vielä avaamatta.

Miesten välinen vääntö käynnistyy klo 21:00 ja se näkyy suorana lähetyksenä.

Champion of Champions -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live streamin saat auki, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Allen kaatoi Mark Selbyn selvin numeroin – ottelun toisessa freimissä nähtiin todellinen erikoisuus
Seuraava artikkeliKipsikenkä-Maguire oli voimaton – Trump jyräsi vakuuttavasti jatkoon