Judd Trump hämmästytti välierässä – pussitti kaikki väripallot lähes paikoiltaan

TAOM Helsinki International Snooker Cup snookerin MM-kisojen German Mastersin Macau Masters World Grand Prix Masters British Open Tour Championship Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream tiistaina Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Judd Trump on äitynyt mielettömään vireeseen, sillä englantilainen eteni myös Wuhan Openissa finaaliin kaatamalla Wu Yizen numeroin 6-1.

Trump esitteli lauantaina pelatussa välierässä yhden mahtavan suorituksen, kun mies pussitti 6. erässä kaikki väripallot lähes paikoiltaan. Suoritus vaatiin fantastista valkoisen pallon hallintaan, jotta pystyt vain hieman vaihtamaan asentoa ja painamaan seuraavan väripallon sisään.

– Tiedän, että jotkut pelaajat ovat yrittäneet treeneissä pussittaa väripallot liikuttamatta jalkojaan, Trump kommentoi WST-verkkosivustolla.

Mainos:

– Se on kuitenkin eri asia tehdä turnauksessa. Se oli mukavaa näyttää, mitä osaan. Yleisökin nauttii tällaisesta. Aina kun minulla on mahdollisuus tehdä vaikea lyönti, teen sen täällä, Trump jatkoi.

Trump pelaa Wuhan Openin mestaruudesta sunnuntain finaalissa Ali Carteria vastaan.

Judd Trump esitteli taituruutta Wuhan Openin välierässä


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan eteni helposti puolivälieriin – perjantaina vastassa jälleen kiinalaispelaaja
Seuraava artikkeliJudd Trump jatkoi mahtipontista virettä – nappasi myös Wuhan Openin mestaruuden