The Mastersille raju takaisku – Judd Trump vetäytyy koronatartunnan vuoksi

TAOM Helsinki International Snooker Cup snookerin MM-kisojen German Mastersin Macau Masters World Grand Prix Masters British Open Tour Championship Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream tiistaina Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Snookerin The Masters on kauden odotettu turnaus ja yksi vuoden kohokohdista. Nyt turnauksen hohto sai kolauksen, kun Judd Trump joutuu jäämään sivuun.

Maailmanlistan ykkösenä oleva Trump on ollut jälleen tällä kaudella hurjassa iskussa ja mies oli yksi suurimmista voittajasuosikeista Mastersiin.

Trumpia ei kuitenkaan tulla näkemään mukana turnauksessa, sillä mies antoi turnauksen alla positiivisen tuloksen koronatestissä. Näin ollen supertähti on pakotettu vetäytymään turnauksesta.

Mainos:

Trump ei ollut suinkaan ainut koronatartunnan saanut pelaaja, sillä myös Jack Lisowski on sairastui koronaan ja joutui jättäytymään pois turnauksesta.

Kaksikon korvaajaksi nostettiin Gary Wilson sekä Joe Perry, jotka pääsevät nyt varasijoilta mukaan legendaariseen turnaukseen.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliTässä Mastersin ensimmäisen kierroksen aikataulut!
Seuraava artikkeliGary Wilson turhautui totaalisesti – pamautti ohilyönnin jälkeen voimalla myös toista palloa