Judd Trump vakuuttavasti jatkoon poolbiljardissa – esitteli huikean pussituksen

Judd Trump

Snookertähti Judd Trump sai loistavan startin US Open Pool Championship -turnaukseen, kun mies kaatoi Joe Mageen numeroin 9-0.

Trumpin siirtyminen hetkellisesti toisen pelimuodon pariin on puhuttanut, sillä snookerissa kaiken voittaneen englantilaisen menestysmahdollisuuksista on riittänyt keskustelua.

Ainakin startti poolbiljardin ykkösturnaukseen, US Open Pool Championshipiin, oli suorastaan vakuuttava. Vaikka oli tiedossa, että avauskierroksella Trumpilla on kaikki mahdollisuudet voittoon, niin lukemat olivat tylyt 9-0.

Mainos:

Trump pääsi esittelemään vielä loppuun upeita taitojaan upottamalla komean pussituksen keskipussiin. Toisella kierroksella snookertähti saa vastaansa Intian Dhruvalkumar Patelin.

Suomen Mika Immonen on myös ollut iskussa, sillä mies on voittanut jo kaksi ensimmäistä otteluaan. Ensiksi kaatui Nathan Childress lukemin 9-2 ja tiistaina puolestaan meni nurin Michael Yednak numeroin 9-7.

Judd Trump esitteli upean pussituksen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Edellinen artikkeliMika Immonen ja Judd Trump nähdään tänään US Open Pool Championshipissä – turnaus suorana lähetyksenä Viaplaysta
Seuraava artikkeliJudd Trump nappasi jo kolmannen voittonsa poolbiljardissa