Judd Trumpin huima voittoputki katkesi – iranilaispelaaja jysäytti yllätyksen

Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Judd Trumpin huima voittoputki paras 7:stä -systeemillä pelatuissa otteluissa tuli päätökseen, kun Hossein Vafaei oli vahvempi numeroin 4-2.

Trump oli voittanut ennen torstain ottelua peräti 28 ottelua putkeen, kun mukaan lasketaan kaikki paras 7:stä -systeemillä pelatut taistot. Torstaina tuon lukema piti kasvaa yhdellä, kun vastassa oli ennakolta selvästi heikompi Hossein Vafaei.

Trump sai kelvollisen startin otteluun, kun maailmanlistan ykkönen eteni 1-0- ja 2-1-johtoon. Vafaei ei kuitenkaan luovuttanut, vaan iranilainen onnistui raapimaan erävoittoja tililleen. Mitä pistejuhlaa mieheltä ei nähty, mutta sehän ei ole pääasia, vaan voitetut erät.

Vafaei kruunasi yllätyksen viemällä kolme erää putkeen ja nappasi 4-2-voiton Trumpista. Ottelun suurimmaksi breikiksi jäi iranilaisen viimeisen freimin 60 pistettä.

Vafaei kohtaa illalla pelattavassa 4. kierroksen ottelussa Mark Williamsin.


Pelaajat: ,
Turnaukset: