Katso Champion of Champions -turnausta UnibetTV:stä!

Champion of Champions -turnaus on täydessä käynnissä ja tänään pelataan turnauksen välieräottelut. Turnaus on sinänsä poikkeuksellinen, sillä televisio-oikeuksia on tarjolla rajallisesti. Tästä syystä kilpailun seuraaminen on jäänyt selvästi vähemmälle varsinkin suomalaisten seuraajien keskuudessa.

Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä tuore kumppanimme Unibet tarjoaa tänään välieräkamppailut UnibetTv:stä, josta on katsottavissa snooker-kauden aikana paljon muitakin livelähetyksiä. Tarjolla on myös laaja kohdevalikoima snookeriin, joten betsaaminen luonnistuu helposti otteluiden seuraamisen lomassa.

Jotta pystyt katselemaan otteluita UnibetTV:stä, tulee sinulla olla pelitili sekä pelitililläsi tulee olla vähintään 0,01€ rahaa. Mikäli et vielä omista omaa pelitiliä, niin saat sen auki todella helposti painamalla TÄSTÄ. Linkin takaa löytyy selkeät ohjeet, joita noudattamalla uusi tili aukeaa helposti ja vaivattomasti.

Uusille asiakkaille on tarjolla myös loistava starttipaketti, joka sisältää 100% talletusbonuksen peräti 100€ asti sekä ilmaisen 10€ mobiilivedon. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi 20€ talletuksella, pelitilillesi napsahtaa 40€ + saat vielä 10€ vedon tämän lisäksi.

Klo 15:00 Ronnie O´Sullivan – Ding Junhui

Klo 21:00 Neil Robertson – Judd Trump

Mikäli sinulla on kysmyksiä UnibetTV:n toiminnasta tai starttipaketista, niin otathan rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostitse: [email protected] tai vaihtoehtoisesti FinnSnookerin Facebookissa/Twitterissä.


Edellinen artikkeliNeil Robertson välieriin
Seuraava artikkeliEnnakko: Champion of Championsin välierät