Kilpailu: Bulgarian Openin yhteispisteet

FinnSnooker.com pikeepaita
FinnSnooker.com pikeepaita

Bulgarian Open eli European Tourin neljäs osakilpailu pelataan perjantaista sunnuntaihin. Järjestämme turnaukseen kilpailun, ja palkintona voittajalle on FinnSnooker-pikeepaita.

Tehtävä on yksinkertaisesti veikata pääsarjan (ei amatöörien esikarsintojen) kaikkien otteluiden kaikkien erien yhteispisteet. Otteluita on yhteensä 127, joista tosin ainakin kahdessa on annettu luovutusvoitto. Pisteisiin lasketaan siis kaikki pussitukset ja virheet eli kaikki mahdollinen.

Lähimmäksi veikkaava voittaa. Veikkaukset jutun kommenttikenttään, syötäthän toimivan sähköpostiosoitteen, jotta saamme voittajan kiinni. Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että kahden tai useamman osallistujan veikkaukset ovat yhtä lähellä (eikä kellään muulla ole lähempänä), voittaja arvotaan näiden osallistujien kesken.

Mainos:

Vain yksi veikkaus per henkilö, mutta veikkausta voi muuttaa lähettämällä uuden viestin ja ilmoittamalla uuden veikkauksen korvaavan vanhan. Veikkaukset on lähetettävä ennen ensimmäisen ottelun alkamista (6.11. 9.30).

Mikäli otteluiden ja erien pisteitä ei teknisistä tai vastaavista syistä saada julkaistua, kilpailu mitätöitään eikä palkintoa jaeta.

Päivitys: oikea vastaus on 66563 pistettä, joten Mika H on voittaja!


Edellinen artikkeliHiggins turnausvoittoon ja tasoihin Davisin kanssa
Seuraava artikkeliUK Championshipin kaavio julkaistu: Robin Hull vs Zhang Anda