Kilpailu: Veikkaa Shanghain karsinnan läpäisevät pelaajat

FinnSnooker.com pikeepaita
FinnSnooker.com pikeepaita

On jälleen kilpailun aika! Tällä kertaa tehtävänä on yksinkertaisesti veikata ne 16 pelaajaa, jotka pääsevät Shanghai Mastersin karsinnasta pääsarjaan. Palkintona on FinnSnooker-pikeepaita.

Osallistu kilpailuun jättämällä veikkauksesi tämän jutun kommenttikenttään viimeistään keskiviikkona 5.8. 12.00. Myöhemmin tulleita veikkauksia ei huomioida. Täytäthän myös sähköpostiosoitekentän, jotta saamme yhteyden voittajaan. Jokainen voi osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään poikkeuksetta. Mikäli haluat muuttaa veikkauksiasi, ilmoitathan viestissäsi selkeästi, että uusi veikkaus korvaa vanhasi. Pelaajien nimien on oltava yksiselitteisesti tulkittavissa.

Alla on karsintojen kaavio. Jokaisesta osiosta (numeroitu 1-16) yksi pelaaja pääsee pääsarjaan. Tehtävänä on veikata, ketkä 16 pelaajaa (yksi joka osiosta) pääsevät pääsarjaan. On syytä huomioida, että Hamza Akbar (nimi on vedetty yli) on vetäytynyt ilmeisesti viisumiongelmien vuoksi. Kuva suurenee klikkaamalla.

Mainos:

Shanghain karsintakaavio

Varmuuden vuoksi esimerkki kaavion tulkinnasta:

Osio 1: Avauskierroksella kohtaavat Zhou Yuelong ja Hammad Miah sekä Ian Burns ja Sean O’Sullivan. Zhou-Miah-otteluparin voittaja kohtaa toisella kierroksella David Morrisin, Burns-O’Sullivan-otteluparin voittaja puolestaan Mark Joycen. Näiden kahden otteluparin voittajat kohtaavat kolmannella kierroksella ja sen otteluparin voittaja kohtaa neljännellä kierroksella Jamie Jonesin. Neljännen kierroksen ottelun voittava pelaaja pääsee Shanghai Mastersin pääsarjaan. Näistä seitsemästä pelaajasta siis yksi pääsee pääsarjaan – tehtävä on veikata, kuka.

Jokaisesta oikein menneestä veikkauksesta saa pisteen ja eniten pisteitä saanut voittaa kilpailun. Mahdollisessa tasatilanteessa tarkastellaan oikein veikattujen pelaajien rankingeja: kilpailun voittaa se, jonka oikein veikatuista pelaajista huonoiten rankinglistalla olevan rankingsijoitus on heikompi. (Jos pelaaja A:n onnistuneiden veikkauksien rankingsijat ovat 18, 21, 28, 31, 35 ja 48 ja pelaajan B 18, 21, 25, 26, 38 ja 41, pelaaja A voittaa, sillä pelaajista heikoin – rankingin nro 48 – on heikompi kuin pelaajan B nro 41.) Jos tilanne on yhä tasan, verrataan toiseksi heikoimpien pelaajien rankingia jne. ja jos onnistuneet veikkaukset ovat identtiset, voittaja arvotaan.


Edellinen artikkeliKlassikkovideo: O’Sullivanin dominointia Shanghaissa
Seuraava artikkeliShanghai Mastersin karsintojen otteluohjelma ja tulokset