KISA: Veikkaa Champion of Champions -finaalin isoin breikki ja voita 50€ Verkkokauppa.com-lahjakortti

kisa verkkokauppa lahjakortti

Sunnuntaina pelataan Champion of Champions -turnauksen finaali, jossa kohtaavat Ronnie O’Sullivan sekä Shaun Murphy. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 15:00. Finaalin kunniaksi tarjolla on kisa, jonka voittajalle lähtee 50 euron lahjakortti Verkkokauppa.comiin!

Kisan osallistumisehtona on, että omistat Unibetin pelitilin, jonka kautta on pelattu mitä tahansa vetokohdetta marraskuun aikana. Jos et vielä omista Unibetin pelitiliä, sen saat auki näppärästi TÄSTÄ LINKISTÄ. Ennakkomme loppuottelusta on taas luettavissa TÄSTÄ. 

MUISTA, ETTÄ UNIBETIN PELITILIN OMISTAJANA NÄET MYÖS CHAMPION OF CHAMPIONS -FINAALIN ILMAISEKSI!

Mainos:
Näe Champion of Championsin finaali ilmaiseksi!

Kisan säännöt & ehdot:

1. Veikkaa Ronnie O’Sullivan – Shaun Murphy -ottelun isoin breikki alla olevaa lomaketta käyttäen. Veikkausaika päättyy sunnuntaina 12.11. klo 15:00.

Esimerkkiveikkaus: 99

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 50 euron lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. FinnSnooker.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden. Sähköpostiosoitettasi ei käytetä mihinkään markkinointitarkoituksiin.

7. HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee Unibetin pelitili, joka on avattu ennen O’Sullivanin ja Murphyn matsin alkua. Pelitililtä tulee lisäksi olla pelattu mitä tahansa vetokohdetta marraskuun aikana millä tahansa panoksella. Osallistuessasi kilpailuun, annat FinnSnookerille oikeuden tarkastaa Unibetilta pelitilisi olemassaolon.

Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen näppärästi TÄSTÄ LINKISTÄ!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! LÄHIMMÄKSI VEIKKASI EERO L. (105 PISTETTÄ). OIKEA TULOS OLI 108 PISTETTÄ. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUMISESTA!

Näe Champion of Championsin finaali ilmaiseksi!
Edellinen artikkeliVideo: O’Sullivanille 900. century sekä finaalipaikka
Seuraava artikkeliChampion of Champions huipentuu: jatkaako O’Sullivan dominointia?