KISA: Veikkaa English Open -finaalin suurin breikki ja voita 50€ pelirahaa!

Kisa

Snookerkauden ensimmäinen Home Nations -turnaus English Open huipentuu sunnuntaina Mark Davisin ja Stuart Binghamin väliseen loppuotteluun. Davis järjesti lauantai-iltana ison yllätyksen murskaamalla Ronnie O’Sullivanin selkein lukemin 6-1, kun taas Bingham eteni finaaliin voittamalla Stephen Maguiren 6-3. Finnsnookerin finaaliin järjestämä kisa tarjoaa loppuottelun suurimman breikin veikanneelle 50 euroa pelirahaa Coolbetille. 

Kisan ainoa osallistumisehto on, että omistat Coolbetin pelitilin, joka on avattu ennen kisamme vastausajan päättymistä. Jos et vielä sellaista omista, saat sen auki näppärästi TÄSTÄ LINKISTÄ.

Loppuottelun ensimmäinen jakso näytetään eilisen ensimmäisen välierän tapaan suorana lähetyksenä ilmaiskanava Kutosella. Finaalin molemmat jaksot ovat nähtävissä tutusti myös Eurosportin kanavilta sekä Eurosport Playeristä.

Kisan säännöt & ehdot:

1. Veikkaa English Open –finaalin suurin breikki alla olevaa lomaketta käyttäen. Veikkausaika päättyy sunnuntaina 21.10 klo 15:00.

Esimerkkiveikkaus: 113

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 50 euroa pelirahaa Coolbetille.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. FinnSnooker.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7. HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee Coolbetin pelitili, joka on avattu ennen English Openin finaalin alkua. Osallistuessasi kilpailuun, annat FinnSnookerille oikeuden tarkastaa Coolbetilta pelitilisi olemassaolon.

Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ!

[contact-form-7 id=”9341″ title=”Isoin Breikki”]


Edellinen artikkeliVideo: O’Sullivan järkyttyi nähtyään oman virheensä – ”En huomannut sitä laisinkaan”
Seuraava artikkeliRobin Hull – Ding Junhui snooker live stream – katso ottelu ilmaiseksi