KISA: Veikkaa montako erää MM-finaalissa pelataan ja voita 50€ lahjakortti Verkkokauppaan!

kisa verkkokauppa lahjakortti

Snookerkausi 2018-19 huipentuu sunnuntain ja maanantain aikana pelattavaan MM-finaaliin. Kauden tärkeimmän ottelun kunniaksi järjestetään sivuillamme kisa, jonka voittaja pokkaa itselleen 50 euron lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

MM-finaali pelataan paras 35:stä -formaatilla 18 erävoittoon, eli pelattuja eriä ottelussa kertyy 18-35. Kisassamme veikataan MM-finaalissa pelattavien erien määrää, ja lisäksi MM-finaalin suurinta breikkiä.

Kisan ainoa osallistumisehto on, että omistat Coolbetin pelitilin, joka on avattu ennen kisamme vastausajan päättymistä. Jos et vielä sellaista omista, saat sen auki näppärästi TÄSTÄ LINKISTÄ.

Muistathan, että Coolbet tarjoaa myös kaikille vanhoille asiakkaille snookerin MM-kisojen ajan 10 euron ilmaisvedon, jonka pääset lunastamaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Kisan säännöt & ehdot:

1. Veikkaa snookerin MM-finaalissa pelattavien erien määrä, ja finaalin suurin breikki alla olevaa lomaketta käyttäen. Veikkausaika päättyy sunnuntaina 5.5 klo 16:00.

Esimerkkiveikkaus: 32 erää, suurin breikki 127. 

2. Voittaja on se, joka veikkaa finaalissa pelattavien erien määrän oikein. Jos useampi veikkaa freimimäärän oikein, voittaja on se, joka on veikannut lähimmäksi finaalin suurinta breikkiä. Tasatilanteessa voittaja arvotaan.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 50 euron lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. FinnSnooker.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7. HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee Coolbetin pelitili, joka on avattu ennen MM-finaalin alkua. Osallistuessasi kilpailuun, annat FinnSnookerille oikeuden tarkastaa Coolbetilta pelitilisi olemassaolon.

Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ!

[contact-form-7 id=”9341″ title=”Isoin Breikki”]


Turnaukset:
Edellinen artikkeliGilbert ja Wilson pelaavat elämänsä turnausta – unelman tiellä Higgins ja Trump
Seuraava artikkeliGilbert ja Higgins tarjoilivat Crucible-klassikon – skotti kiri jälleen finaaliin!