KISA: Veikkaa Masters-finalistit ja voita 50 euron lahjakortti Verkkokauppa.comiin!

Masters kisa

Snookervuosi 2019 alkaa rytinällä, kun legendaarinen kutsuturnaus Masters pelataan 13.1-20.1. Lontoon Alexandra Palacessa. Kauden toisen Triple Crown -turnauksen voittajalle on tarjolla 200 000 punnan pääpalkinto, sekä todella korkealle arvostettu Paul Hunter Trophy. Finnsnookerin turnaukseen järjestämä kisa tarjoaa lukijoillemme mahdollisuuden voittaa 50 euron lahjakortti Verkkokauppa.comiin. 

Kisan ainoa osallistumisehto on, että omistat Coolbetin pelitilin, joka on avattu ennen kisamme vastausajan päättymistä. Jos et vielä sellaista omista, saat sen auki näppärästi TÄSTÄ LINKISTÄ.

Ennakkoasetelmia vedet kielelle nostattavaan turnaukseen pääset lukemaan TÄSTÄ. Tiedot turnauksen otteluohjelmasta, televisionnista ja tuloksista löydät TÄMÄN LINKIN TAKAA. 

Kisan säännöt & ehdot:

1. Veikkaa Masters-turnauksessa loppuottelussa pelaavat pelaajat, ja finaalin suurin breikki, alla olevaa lomaketta käyttäen. Veikkausaika päättyy sunnuntaina 13.1 klo 15:00.

Esimerkkiveikkaus: Ronnie O’Sullivan ja Mark Selby, finaalin suurin breikki 112. 

2. Voittaja on se, joka veikkaa molemmat finalistit oikein. Jos useampi osallistuja veikkaa oikein molemmat loppuottelupelaajat, on voittaja se, joka on osunut lähimmäksi finaalin suurinta breikkiä. Jos yksikään osallistuja ei arvaa kumpaakin finalistia oikein, voittaja on toisen finalisteista oikein saaneista se, joka on osunut lähimmäksi finaalin suurinta breikkiä.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 50 euron lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. FinnSnooker.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden. Osallistumalla kisaan, annat Finnsnooker.comille oikeuden ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse voiton sattuessa.

7. HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee Coolbetin pelitili, joka on avattu ennen veikkausajan päättymistä. Osallistuessasi kilpailuun, annat FinnSnookerille oikeuden tarkastaa Coolbetilta pelitilisi olemassaolon.

Jos et vielä omista pelitiliä, voit avata sen TÄSTÄ LINKISTÄ!

[contact-form-7 id=”10843″ title=”Masters-veikkauslomake”]


Turnaukset:
Edellinen artikkeliThe Masters näkyy ilmaiseksi netistä – snooker live stream turnaukseen
Seuraava artikkeliMasters alkaa sunnuntaina – Allen puolustaa legendaarisen kutsuturnauksen mestaruutta