MM-finaalin aika! Kumpi vie, Ronnie O’Sullivan vai Kyren Wilson?

Shanghai Masters Tour Championship Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Nyt on MM-finaalin aika! Vastakkain iskevät kaikkien aikojen paras pelaaja Ronnie O’Sullivan sekä kenties tulevaisuudessa ykkösnimeksi nouseva 28-vuotias Kyren Wilson.

Perjantai oli yksi snookerin MM-kisahistorian huikeimmista päivistä, kun molemmat välierät ratkesivat vasta katkaisufreimin päätteeksi.

Nyt edessä on varmasti vähintään yhtä hienot kaksi päivää, kun taistelu maailmanmestaruudesta huipentuu. Ronnie O’Sullivan on selvä suosikki finaaliin, mutta toivottavasti Kyren Wilson pystyy venymään parhaimpaansa, niin luvassa on taatusti loppuun asti jännittävä taistelu siitä himoitusta tittelistä.

Mainos:

O’Sullivan on ainakin kaiken urallaan kokenut, joten mies ei enää finaalin paineista hätkähdä. Sen sijaan Wilsonin henkinen kantti mitataan kovemmin kuin koskaan aikaisemmin, sillä 28-vuotias peluri ei ole taatusti kokenut vastaavaa painetta uransa aikana aiemmin.

Ensimmäinen päivä tuleekin näyttelemään suurta roolia, koska Wilson tarvitsee hyvän alun finaaliin. Mikäli O’Sullivan pääsee karkuun, niin sieltä nouseminen saattaa osoittautua mahdottomaksi tehtäväksi.

Ensimmäinen sessio käynnistyy lauantaina klo 15:30. Tämän jälkeen pelit jatkuvat lauantaina klo 21:30, sunnuntaina klo 15:30 ja klo 21:30. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi. Ohjeet lähetyksen katsomiseen löydät TÄÄLTÄ!


Pelaajat: ,
Edellinen artikkeliKyren Wilson voitti häkellyttävässä ottelussa Anthony McGillin – katkaisufreimissä nähtiin 186 pistettä
Seuraava artikkeliEnsimmäinen sessio täynnä hermoilua – Ronnie O’Sullivan tauolle 6-2-johdossa