Norjan Kurt Maflin kohtaa seuraavaksi legendaarisen John Higginsin

Kurt Maflin China Championship snooker live stream John Higgins FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Norjan Kurt Maflin on yksi MM-kisojen suurimmista tarinoista, sillä mies on edennyt MM-kisoissa jo toiselle kierrokselle, jossa vastaan asettuu John Higgins.

John Higgins – Kurt Maflin – ilmainen snooker live stream

Snooker live stream on tällä hetkellä kysyttyä tavaraa, sillä käynnissä on vuoden odotetuin turnaus, MM-kisat.

Yksi pohjoismaalaisittain kiinnostavimmista pelaajista, Kurt Maflin, jatkaa urakkaansa keskiviikkona, kun vastaan asettuu todellinen legenda John Higgins. Karsintojen kautta pääsarjaan selvinnyt Maflin jatkoi upeita otteita avauskierroksella, kun vastassa oli David Gilbert.

Nyt tulevalla kierroksella haastetta voidaan pitää vielä astetta kovempana, sillä kaikissa liemissä keitetty Higgins ei todellakaan kirkaissa valoissa jännitä. Higgins aloitti turnauksen vakuuttavalla 10-5-voitolla Matthew Stevensistä.

Kaksikon välinen kohtaaminen alkaa keskiviikkona klo 15:00. Ratkaisevat sessiot ovat puolestaan vuorossa torstaina, jolloin viimeistään klo 21:00 alkavassa kolmannessa sessiossa saadaan voittaja selville. Ottelu pelataan paras 25:stä -systeemillä, joten ottelun voittoon vaaditaan 13 freimiä.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!
Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJudd Trump ja Yan Bingtao taistelevat pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon
Seuraava artikkeliDing Junhui ja Ronnie O’Sullivan kohtaavat MM-kisojen huippukamppailussa