Jymy-yllätys! Norjan Kurt Maflin tiputti John Higginsin MM-kisoista!

Kurt Maflin Higgins 147
Kuva: Monique Limbos

Norjan Kurt Maflin jatkoi satutarinaansa torstaina, kun mies paineli itse John Higgins ulos snookerin MM-kisojen puolivälieristä.

Karsintojen kautta pääsarjaan selvinnyt Maflin järjesti jo avauskierroksella melkoisen yllätyksen, kun David Gilbert joutui toteamaan norjalaisen vahvemmaksi.

Toisella kierroksella nähtiin vielä suurempi jytky, kun Maflinin kovuuden joutui kokemaan legenda John Higgins. Edes Higginsin tekemä maksimibreikki ei kääntänyt ottelua päälaelleen, vaan Maflin onnistui taistelemaan tasatahtia.

Mainos:

Higgins johti vielä numeroin 11-10, mutta tämän jälkeen Maflin vei peräti kolme freimiä putkeen ja nappasi 13-11-voiton, joka tarkoitti etenemistä jo kahdeksan parhaan joukkoon.

Puolivälierissä vastaan asettuu joko Anthony McGill tai Jamie Clarke. Myös tämä kaksikko selvisi mukaan karsintojen kautta. Samalla se tarkoittaa sitä, että neljän joukossa nähdään automaattisesti yksi karsinnoista mukaan tullut pelaaja.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliUskomatonta! John Higgins painoi maksimibreikin MM-kisoissa ja nappasi kiinni hurjaan bonukseen – katso video!
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan ja Ding Junhui kohtaavat perjantai-illan herkkupalassa