Kyren Wilson ja Anthony McGill taistelevat paikasta MM-finaaliin

Kyren Wilson Snookerin MM-välierät
Kuva: Monique Limbos

Snookerin MM-kisojen välierissä nähdään kaksi yllättäjää vastakkain, kun Kyren Wilson ja Anthony McGill hamuavat paikkaa MM-finaaliin.

Kyren Wilson – Anthony McGill – ilmainen snooker live stream

Jos olisi pitänyt ennakkoon veikata välieriin selviäviä pelaajia, niin Anthony McGill tuskin ainakaan olisi löytynyt kenenkään listoilta. Kyren Wilson sen sijaan olisi voinut jollakin olla hakuna, mutta mies ei todellakaan olisi ollut suosituin vaihtoehto. Niin vain MM-kisat osoittivat jälleen luonteensa ja tarjolla on kahden mielenkiintoisen pelaajan vääntö.

Miehiltä löytyy jonkin verrankin keskinäistä historiaa, sillä keskinäisiä kohtaamisia on kertynyt vuosien varrella kahdeksan kappaletta. Hieman yllättäen McGill on se pelaaja, joka on napsinut enemmän voittoja – viisi kappaletta. Edellinen miesten keskinäinen vääntö on heinäkuun alulta, jolloin McGill voitti Wilsonin Championship Leaguessa numeroin 3-1.

Mainos:

Ottelu käynnistyy ensimmäisellä sessiolla keskiviikkona klo 15:00. Toinen ja kolmas sessio pelataan puolestaan torstaina klo 12:00 ja klo 21:00 alkaen. Ratkaisut jäävät todennäköisesti perjantaille, jolloin pelataan viimeinen sessio. Välierät pelataan paras 33:stä -systeemillä, joten finaalipaikkaan vaaditaan 17 freimiä.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!
Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliKyren Wilson jysäytti paukun – hallitseva maailmanmestari Judd Trump ulos MM-kisoista
Seuraava artikkeliTodellinen jännäri käyntiin! Ronnie O’Sullivan ja Mark Selby kohtaavat MM-välierässä