Neil Robertson jäi nollille – Kyren Wilson marssi murskaavalla tavalla välieriin

Kyren Wilson Snookerin MM-välierät
Kuva: Monique Limbos

Kyren Wilson oli äärimmäisen tylyllä pelipäällä perjantain puolivälierässä, sillä Neil Robertson jäi kokonaan nollille, kun loppunumerot kirjattiin 5-0.

Kyren Wilson sai mainion alun ottelulle, kun englantilainen onnistui taistelemaan ensimmäisen freimin nimiinsä. Tämän jälkeen syntyi 79 pisteen breikki ja tilanne oli jo 2-0. Jälleen kolmannessa freimissä Wilson oli sen yhden askeleen edellä ja onnistui nappaamaan jälleen henkisesti ison voiton tililleen.

Robertson ei onnistunut nappaamaan edes taukoa edeltävää erää itselleen, joten Wilson lähti pienelle hengähdystauolle ratkaisevan tuntuisessa 4-0-johdossa.

Mainos:

Australialainen joutui katselemaan vierestä viidettäkin erää, joten näin ollen Wilson marssi välieriin vakuuttavalla 5-0-voitolla. Seuraavana haasteena on sitten Ronnie O’Sullivan, joka hoiti omassa puolivälierässään Mark Selbyn suvereenisti 5-1.

Kaksikon välinen ottelu käynnistyy lauantaina klo 15:00 ja se on nähtävillä ilmaiseksi. Katso ohjeet suoran lähetyksen avaamiseen TÄSTÄ LINKISTÄ!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan ja Kyren Wilson taistelevat finaalipaikasta lauantaina
Seuraava artikkeliShaun Murphy nappasi mahtavalla peliesityksellä Welsh Openin voiton!