Kyren Wilson oli lähellä yllätystä

Ronnie O'Sullivan China Championshipissä Neil Robertson
Kuva: Monique Limbos

UK Championship -turnauksen sunnuntaipäivä ei tarjonnut suuria yllätyksiä. Suomalaisten pettymykseksi Robin Hull ei onnistunut yllättämään Shaun Murphya iltaottelussa ja Kyren Wilson puolestaan tarjosi todella kovan vastuksen Neil Robertsonille. Muissa kamppailuissa Rankinglistan kärkinimet pitivät pintansa ja etenivät 32:n parhaan joukkoon. 

Suomen Robin Hull taisteli urheasti yhtä maailman kovimmista pelaajista vastaan, mutta Shaun Murphyn taso oli kuitenkin Robinille tällä kertaa liikaa. Loppulukemat toisella TV-pöydällä olivat 6-3 englantilaisen hyväksi. Tarkemman raportin ottelusta voit lukea seuraavasta linkistä:

https://www.finnsnooker.com/murphy-liian-kova-pala-hullille/

Mainos:

Kyren Wilson oli lähellä esittää jymypaukun ottelussa Neil Robertsonia vastaan. Wilsonilla oli tilanteessa 5-4 paikka voittaa ottelu, mutta hän ei pystynyt käyttämään tilaisuuttaan hyväksi ja hävisi lopulta lukemin 6-5.

Päivän muissa peleissä ei jättiyllätyksiä nähty. Ronnie O’Sullivan voitti oman ottelunsa Peter Linesiä vastaan 6-3 numeroin ja Mark Allen puolestaan oli todella vakuuttava Luca Breceliä vastaan ja voitti belgialaisen puhtaasti 6-0. Myös Stuart Bingham ja Stephen Maguire selvittivät tiensä helposti seuraavalle kierrokselle.

Tänäkään päivänä ei isoilta breikeiltä säästytty. Breikkilistan kärki meni jälleen uusiksi, kun Stuart Bingham takoi peräti 142 pisteen sarjan Alfie Burdenia vastaan. Myös Hull ylitti kertaalleen sadan pisteen rajan 104:n pisteen breikillä.

KAIKKIEN OTTELUIDEN TULOKSET JA TURNAUKSEN OTTELUOHJELMA

Kuva: Monique limbos


Edellinen artikkeliMurphy liian kova pala Hullille
Seuraava artikkeliHiggins ja Trump vakuuttavasti jatkoon – Bond-McGill-peliä tahkottiin 6 tuntia