Tiesitkö? Tuore maailmanmestari Kyren Wilson saapuu pelaamaan Suomeen toukokuun lopussa

Kyren Wilson
Kuva: YouTube

Kyren Wilson nappasi uransa ensimmäisen maailmanmestaruuden maanantaina, kun mies kaatoi MM-finaalissa Jak Jonesin.

Kyren Wilson oli toista kertaa MM-finaalissa, mutta tällä kertaa tuli myös palkinto. Wilson oli finaalissa omaa luokkaansa, joten suuryllättäjä Jak Jonesille ei jäänyt enää mahdollisuuksia jatkaa sensaatioiden tekemistä. Jones taisteli kunniakkaasti loppuun asti, mutta Wilson vei mestaruuden numeroin 18-14.

Suomalaisille snookerfaneille Wilsonin maailmanmestaruus oli varmasti mieleinen asia, sillä mies saapuu toukokuun lopussa pelaamaan Helsingin todella kovatasoiseen kutsuturnaukseen. Wilson kohtaa TAOM Helsinki International Snooker Cup -turnauksen avauskierroksella Ryan Dayn.

Mainos:

Tuohon otteluun on vielä lippuja saatavilla nopeimmille TÄSTÄ!

Helsingissä on luvassa todellista snookerin juhlaa toukokuun lopussa, sillä ensiksi perjantaina 24. toukokuuta nähdään kaksi näytösottelua, kun Judd Trump kohtaa Joe Perryn ja Stuart Binghamin. Lauantaina starttaa puolestaan kahdeksan tähtipelaajan kutsuturnaus, joka huipentuu sunnuntaina pelattaviin välieriin ja finaaliin.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliKyren Wilson on snookerin maailmanmestari vuosimallia 2024!
Seuraava artikkeliSnookerin MM-finaalin ratkettua nähtiin hellyyttävä hetki – Kyren Wilsonin poika marssi onnittelemaan vastustajaa