Kyren Wilson voitti häkellyttävässä ottelussa Anthony McGillin – katkaisufreimissä nähtiin 186 pistettä

Kyren Wilson Snookerin MM-välierät
Kuva: Monique Limbos

Kyren Wilson ja Anthony McGill tarjosivat mykistävän MM-välierän, josta ei todellakaan käänteitä puuttunut. Varsinkin katkaisufreimiä muistellaan vielä pitkään!

Ronnie O’Sullivanin ja Mark Selbyn välierä oli varmasti se suurelle yleisölle odotetumpi, mutta toivottavasti mahdollisimman moni ihaili myös Wilsonin ja McGillin välistä kamppailua, koska kaksikon välinen vääntö finaalipaikasta ei jättänyt ketään kylmäksi.

Johtoasema vaihtui vähän väliä puolelta toiselle ja lopulta tilanne oli se, että katkaisufreimiin lähdettiin tilanteesta 16-16. Voiton ratkaissut viimeinen erä venyi tunnin mittaiseksi taisteluksi, jossa nähtiin lopulta 186 pistettä. Maksimipisteet ovat normaalisti 147, mutta virhepisteiden johdosta kokonaispistemäärä freimissä voi nousta korkeammaksi.

Mainos:

Katkaisufreimissä suurimmaksi ratkaisuksi nousi Kyren Wilsonin tekemä snooker, jota McGill ei meinannut millään saada purettua. Lopulta McGill löi peräti kahdeksan kertaa ohi vihreästä pallosta, minkä johdosta Wilson sai yli 30 pistettä virheiden johdosta. Se olikin suuressa roolissa, kun Wilson vei katkaisufreimin nimiinsä ja eteni MM-finaaliin Ronnie O’Sullivanin seuraksi.

Ensimmäinen sessio käynnistyy lauantaina klo 15:30. Tämän jälkeen pelit jatkuvat lauantaina klo 21:30, sunnuntaina klo 15:30 ja klo 21:30. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi. Ohjeet lähetyksen katsomiseen löydät TÄÄLTÄ!

Kyren Wilson vei dramaattisen katkaisufreimin

Katkaisufreimin koosteen voit katsoa myös TÄSTÄ!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan ja Kyren Wilson kohtaavat MM-finaalissa!
Seuraava artikkeliMM-finaalin aika! Kumpi vie, Ronnie O’Sullivan vai Kyren Wilson?