Kyren Wilson ylisti Suomen turnausta Ylelle – ”Täällä pitäisi olla ammattilaiskisa”

Kyren Wilson Snookerin MM-finaali
Kuva: YouTube

Hallitseva maailmanmestari Kyren Wilson antoi ylistäviä kommentteja Helsingin Kulttuuritalon snookerturnauksen järjestelyistä.

Suomessa järjestetään viikonlopun aikana huippuluokan snookerturnaus, kun kahdeksan maailmanluokan pelaajaa saapui pelaamaan Helsingin Kulttuuritalolle. Järjestelyt turnauksen ympärillä ovat sujuneet hyvin ja pelit ovat olleet loppuunmyytyjä. Tämä on noteerattu myös pelaajien puolelle, joten ei ihme, että maailmanmestaruuden voittaneelta Kyren Wilsonilta nähtiin todella positiivisia kommentteja tapahtumasta.

– Tämä on ensimmäinen kertani Helsingissä. Olen rakastanut kaikkea ja sää on ollut kaunis. Olen iloinen saadessani olla täällä, Kyren Wilson kommentoi Ylen haastattelussa.

Mainos:

– Aion kertoa kattojärjestölle, miten hienonan pidin tätä tapahtumaa. Suomalaiset ovat kohdelleet minua, veljeäni ja muita pelaajia niin hyvin. Kun jokaiseen otteluun myydään 1400 lippua, täällä pitäisi olla ammattilaiskisa. Toivotaan, että näin tapahtuu pian, Wilson antoi kehut turnaukselle haastattelussa.

Suomessa on viimeisen vuoden aikana järjestetty runsaasti maailmanhuippujen tähdittämiä tapahtumia, joten varmasti ammattilaiskisan suhteen olla entistä lähempänä. Se olisi huikea osoitus samalla Suomen snookerbuumista, jos lähivuosien aikana maailman parhaat taistelisivat ranking-tittelistä.

Vastaava huuma tuntuu olevan nyt myös dartsin puolella, sillä Finndarts.com -sivusto uutisoi, että Helsingissä järjestetään joulukuussa maailman parhaiden pelaajien tähdittämä kutsuturnaus. Tuon tapahtuman lipunmyynti käynnistyy maanantaina klo 09:00. Pääset tutustumaan lippukategorioihin TÄSTÄ!


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliHelsingissä nähtiin kova yllätys – Judd Trump tippui avauskierroksella
Seuraava artikkeliYle: Helsingin Kulttuuritalolla järjestetään myös ensi vuonna snookerturnaus – kattaus on uskomattoman kova