Kyren Wilsonin UK Championship päättyi massiiviseen sulamiseen – altavastaaja teki hurjan nousun

Kyren Wilson
Kuva: Monique Limbos

Kyren Wilsonin turnaus päättyi heti avauskierrokselle, sillä Jamie Clarke teki jäätävän kovan nousun voittoon 1-5-tappioasemasta.

Wilson oli selvä suosikki otteluun ja myös startti oli sen mukainen, koska johto repsahti heti alussa. Parhaimmillaan Wilson oli 5-1-johdossa, joten englantilaiselle olisi riittänyt yksi erä enää jatkopaikkaan.

Heti 7. erään tuli mahdollisuus, mutta 51 pisteen breikki ei riittänyt, vaan Clarke onnistui taistelemaan kavennuksen. Myös seuraavakin erä meni walesilaisen nimiin, joten tilanne oli jo 5-3.

Mainos:

Kyren Wilsonin seuraava sauma tuli 9. erässä, jossa mies sai jälleen aikaiseksi yli 50 pisteen breikin, mutta kuten aikaisemmin niin enemmän olisi pitänyt pussittaa palloja. Clarke tuli jälleen rinnalle ja ohi kaventaen lukemiksi 5-4.

Walesilaispelaaja saikin tästä hurjasti lisäenergiaa, jonka johdosta seuraavaan erään syntyi 104 pisteen breikki. Tämä juna ei enää pysähtynytkään, vaan katkaisufreimissä syntyi voiton ratkaissut 76 pisteen breikki. Näin ollen Clarke teki upean yllätyksen tiputtamalla Wilsonin ulos turnauksesta.

Myös illan toisessa ottelussa nähtiin komea nousu, sillä Tom Ford oli häviöllä Noppon Saengkhamille lukemin 1-5. Ford kuitenkin nousi voittoon tehden matkan varrelle muun muassa 130 pisteen breikin.


Pelaajat:
Turnaukset: