Lei Peifan teki ammattilaisuransa ensimmäisen 100 pisteen breikin – Ronnie O’Sullivan päätti kuitenkin lupauksen turnauksen

Lei Peifan

Kiinalainen Lei Peifan oli varmasti yhdessä uransa pahimmista paikoista, kun 16-vuotias nuorukainen kohtasi keskiviikkona Ronnie O’Sullivanin.

Snookerin suurimpiin lupauksiin kuuluva kiinalaispelaaja ei pöydällä jännittänyt, vaan nuorukainen oli päättänyt haastaa tosissaan O’Sullivanin. Lei Peifanilta nähtiinkin heti ensimmäisessä freimissä 87 pisteen breikki.

The Rocket kuittasi tappioaseman 84 ja 101 pisteen breikeillä, joten tilanne kääntyi nopeasti päälaelelleen. Tämä ei kiinalaista hämmentänyt, vaan 16-vuotias peluri vastasi 100 pisteen breikillä, mikä oli samalla nuorukaisen ammattilaisuran ensimmäinen.

Kokenut O’Sullivan oli kuitenkin tärkeimmissä paikoissa terästä, joten suuri yllätys kuivui kasaan, kun kaksi viimeistä freimiä menivät legendan nimiin. Voisi kuvitella kuitenkin, että Lei Peifanin itseluottamus otti ison harppauksen ylöspäin, sillä esitys oli vähintäänkin kohtalainen kovassa paikassa.

O’Sullivan jatkaa pelejään torstaina, kun vastaan asettuu Stuart Carrington. Ottelu pelataan tv-pöydällä klo 16:30 alkaen.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan jälleen suvereeni ennakkosuosikki – jatkuuko voittokulku torstainakin?
Seuraava artikkeliShaun Murphy ja Ronnie O’Sullivan kohtaavat perjantain huippukamppailussa