Liang Wenbo tuomittiin naisen pahoinpitelystä – sai nyt kattojärjestöltä pitkän pelikiellon

Liang Wenbo
Kuva: Monique Limbos

Kiinalainen Liang Wenbo on asetettu pelikieltoon elokuun alkuun asti. Syynä on viime vuonna tapahtunut pahoinpitely Sheffieldissä.

Wenbo tuomittiin jo aiemmin oikeuden toimesta 12 kuukauden yhdyskuntapalveluun pahoinpitelystä. Nyt myös snookerin kattojärjestö on antanut oman tuomionsa, jonka johdosta kiinalaispelaaja on pelikiellossa 1. elokuuta saakka. Wenbon oli aikaisemmin asetettu väliaikaiseen pelikieltoon, joka tiputti miehen pois myös kevään MM-karsinnoista.

Elokuuhun kestävä pelikielto tarkoittaa sitä, että Liang Wenbo joutuu sivuun heinäkuun Championship Leaguesta sekä European Mastersin karsinnoista.

Mainos:

– Minä tai WPBSA emme voineet hyväksyä tällaista käytöstä yhdeltä jäseneltämme. Tämä pakotti minut asettamaan hänet pelikieltoon ennen kauden suurinta tapahtumaa. Olen tyytyväinen komiteaan, joka piti pelikiellon voimassa, kommentoi WPBSA:n puheenjohtaja Jason Ferguson.


Pelaajat:
Edellinen artikkeliHuimaa historiaa! Ronnie O’Sullivan voitti seitsemännen maailmanmestaruutensa!
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan löi pöytään täysin älyttömän suorituksen – takoi maksimibreikin seitsemässä minuutisssa