Lisbon Open: Perjantain pelivihjeet

Matthew Selt
Kuva: Monique Limbos

Perjantaina alkavan Lisbon Openin avauspäivän otteluista löytyi jälleen muutama kiinnostava kohde. Kolmesta valinnasta kaksi tulee tasoitusvetojen puolelta.

Vaikka Matt Selt oli suorastaan surkea Ronnie O’Sullivania vastaan UK Championshipissa, on englantilainen pelannut kelvollisen alkukauden. Juuri UK:ssa hän voitti muun muassa Xiao Guodongin, joka on aivan top 16 -sijojen tuntumassa. Selt kohtaa Cao Xin Longin, joka on voittanut ainoastaan amatöörejä eikä heitäkään kaikkia. Caon kauteen mahtuu kyllä muutama ihan hyväkin ottelu, mutta pääosin peli on ollut vaisua. Selt voittanee ottelun muutaman freimin erolla, ja tasoitusveto -2,5 on kerrointaan (2,20) todennäköisempi.

Tilanne on aika sama Mike Dunnin ja Dave Haroldin ottelussa. Dunn on hieman hiipunut alkukauden vireestään, mutta Harold ei ole voittanut otteluakaan. Hänen on parannettava roimasti, jotta Main Tour -paikka säilyisi myös ensi kaudelle. Jos Haroldin kauden ensimmäistä ottelua (5-4-tappio Oliver Linesille tämän ensimmäisessä ammattilaisottelussa) ei lasketa, muut ovat päättyneet vähintään kolmen freimin tappioon. Samaan uskotaan nytkin, ja Dunnin voitto tasoituksella -1,5 saa käsittämättömän suuren kertoimen 2,05. Toinen valinta tulee Dunnin voitosta, jonka kerroin on hämmästyttävä 1,53. Nämä kertoimet ovat poikkeuksellisen hyviä tarjouksia eikä vastaavia löydy läheskään joka turnauksessa.

Mainos:

Yllättäjistä harkinnassa oli Zhang Anda, jonka voitto Joe Perrystä saisi kertoimen 4,00, mutta joka ei kuitenkaan päätynyt lopulliselle listalle.

Mike Dunn – Dave Harold 12.12. 13.00
Voittaja: Dunn -1,5 freimiä (paras kerroin 2,05)
Voittaja: Dunn (paras kerroin 1,53)

Matt Selt – Cao Xin Long 12.12. 13.30
Voittaja: Matt Selt -2,5 freimiä (paras kerroin 2,20)

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliEnnakko: Lisbon Open
Seuraava artikkeliBen Woollaston teki maksimin