Mark Selby ja Neil Robertson kohtaavat odotetussa puolivälierässä

Luca Brecel Mark Selbyn snookertähdet snookerin mm-finaali Mark Selby | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

UK Championship -turnauksen puolivälierässä nähdään todellinen herkkupala, kun Mark Selby ja Neil Robertson iskevät yhteen. Tässä live stream otteluun!

Mark Selby – Neil Robertson – ilmainen snooker live stream

Kahden aivan maailman eliittiin kuuluvan pelaajan yhteenotosta ei tule varmastikaan laatua puuttumaan, joten käsillä on todellinen jännitysnäytelmä.

Miesten edellinen kohtaaminen on marraskuun alulta, jolloin kaksikko iski yhteen Champion of Champions -turnauksen välierässä. Tuolloin Robertson oli askeleen verran parempi ja nappasi voiton lukemin 6-5.

Mainos:

Tämän lisäksi tähtipelaajat kohtasivat English Openin välierissä lokakuussa. Myös tuolloin Robertson vei voiton numeroin 6-5. Sen sijaan elokuussa pelatuissa MM-kisoissa Selby oli vahvempi 13-7.

Tämä todistaa sen, että tasainen ottelu on taatusti luvassa myös perjantaina, kun kaksikko taistelee pääsystä välieriin.

Ottelu käynnistyy klo 15:00.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan kohtaa toisella kierroksella sveitsiläispelurin
Seuraava artikkeliJudd Trump ja Kyren Wilson perjantai-illan herkkupalassa