Luca Brecel ällistyttää MM-kisoissa – juhli kaatokännissä ennen Ronnie O’Sullivan -ottelua

Luca Brecel
Kuva: Monique Limbos

Belgialainen Luca Brecel on yksi tämän vuoden MM-turnauksen sensaatioista, sillä mies on edennyt jo neljän parhaan joukkoon.

Brecel nappasi yhden uransa kovimmista voitoista puolivälierissä, kun mies kaatoi itse Ronnie O’Sullivanin. Belgialainen oli jo häviöllä taistoa 10-6, kunnes käynnistyi huikaiseva nousu. Brecel voitti seitsemän erää putkeen ja nappasi voiton lukemin 13-10.

Voiton lisäksi puhetta on aiheuttanut Brecelin paljastukset siitä, miten hän valmistautui turnaukseen ja mitä hän on touhunnut turnauksen aikana.

Mainos:

– Kävin vain ulkona juhlimassa, valvoin aamutunneille pelaten konsolipelejä sekä juoden alkoholia, enkä harjoitellut, Brecel paljasti BBC:lle

Vaikka ennen turnausta miestä ei harjoituspöydällä näkynyt, niin jälki on ollut jäätävän kovaa. Rento ote on jatkunut myös turnauksen aikana, sillä Brecel lähti takaisin Belgiaan kaadettuaan Mark Williamsin. Täällä mies lähti viihteelle ja myös alkoholi virtasi.

– Kun voitin Mark Williamsin, lähdin ajamaan kotiin ja olin perillä aamulla vasta seitsemältä. Samana päivänä lähdin ulos ja olin juhlimassa aamuviiteen, aivan kaatokännissä. Seuraavana päivänä jouduin ajamaan takaisin Sheffieldiin, joten valmistautuminen on ollut täysin erilaista, Brecel avasi haastattelussa.

Ilmeisesti tällainen räväkämpi ote sopii belgialaiselle, koska pelissä ei pientä juhlimista huomaa. Hänellä onkin kaikkien aikojen sauma edetä MM-finaaliin, sillä välierässä on vastassa ensimmäisiä MM-kisojaan pelaava Si Jiahui.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Selby hyvässä vireessä, myös Si Jiahui jo välieriin
Seuraava artikkeliSi Jiahuin tuhkimotarina päättyi – Luca Breceliltä historiallinen nousu MM-finaaliin