Luca Brecel ja Neil Robertson kohtaavat Tampereella – liput on nyt myynnissä

snookerin Tampere-talon Luca Brecel Tampereella Tour Championship European Masters UK Championshipin Shaun Murphy English Open Kiinassa Ding Junhui Shaun Murphy Neil Robertson | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Luca Brecel ja Neil Robertson kohtaavat 7. joulukuuta näytösottelussa Tampere-talolla. Liput ovat nyt myynnissä.

Suomessa päästään nauttimaan todellisesta maailmanluokan snookerista, kun belgialainen Luca Brecel ja australialainen Neil Robertson saapuvat Tampereelle pelaamaan näytösottelun. Tapahtuman järjestäjänä toimii Suomen snookerin ykköspelaaja Robin Hull.

Ottelu on herättänyt jo ennakkoon mielettömästi kiinnostusta, joten liput tullaan myymään taatusti loppuun nopeaan tahtiin. Lipunmyynti onkin nyt jo käynnissä, joten jos haluat lunastaa paikkasi otteluun, niin nyt kannattaa olla hereillä.

Mainos:

Tampere-talon tapahtumien lipunmyynnistä vastaa Lippu.fi, josta myös snookerottelun tiketit on mahdollista ostaa.

Halvimmat liput otteluun maksavat 83€. Tuo hinta sisältää korvaradion, josta on mahdollisuus kuunnella ottelua Eurosportilta tutun Aki Kauppisen selotuksella. Kalleimmat perusliput maksavat puolestaan 113 euroa.

Jos haluat tehdä vielä astetta ikimuistoisemman elämyksen ottelusta, niin VIP-lippujen hinnat on 183 euroa. Tämä sisältää istumapaikan aivan pöydän ympäriltä.

Pääset ostamaan omat lippusi TÄSTÄ LINKISTÄ!


Pelaajat: ,
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan antaa kaikki pokaalit ja muistoesineet pois – ”Valmistaudun kuolemaan”
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan vetäytyi British Openista terveydellisten syiden vuoksi